Adobe

Location: Newton, Massachusetts
Client: Adobe
Size: 28,000 sq ft
Year: 2014

This project is the expansion and renovation of the existing Adobe Boston location in Newton, MA. Modern, industrial, and clean were terms used in designing this space. The large, recognizable “A” of Adobe is the first thing you see as you enter the door. Once inside the space, the polished concrete floors move you through the public areas. Private areas such as workstations, offices, and conference rooms are all carpeted to delineate these spaces from the public. The primary object in the space, clad in vertical hung perforated span-rib panels is the Training Room which connects with the rest of the public space through 2 large garage doors. Wrapping the public area creating soffits, benches, shelves, and light fixtures are shipping pallets. These elements were an economical way to create something dynamic that could play throughout the space and highlight Adobe’s cutting edge ideas.

Background Image