Harmonix

Location: Boston, Massachusetts
Size: 24,000 SF

This project creates a space that offers generous daylight, views of the city from one side, and an open view to the Boston harbor on the other side. To exploit the location, we brought the outside in by keeping the floor open allowing for maximum light penetration while maintaining the city and ocean views. The intent of the design is to create a space that reflects the uniqueness of our client, Harmonix, a video gaming firm that needs an expressive, fun friendly and warm environment to move to.. We capitalized on their talent and graphics to give them a space that is truly theirs. The branding starts at the elevator lobby with Harmonix graphics as well as other elements as we navigate through the space. Rhythm is established through circulation, bright wall colors, and bold floor patterns. Lighting is also used to reflect rhythm, from backlit blue polygal and random lines in the café reflecting the dynamic nature of the space to more uniform lighting throughout the workspace.

Background Image