Salary.com

Location: Waltham, Massachusetts
Client: Salary.com
Size: 20,000 sq ft
Year: 2016

The new headquarters location for the salary website was a fast-paced project with strong design concepts. Using readily available products this office plays with color and materiality, while remaining a professional and inviting space. Anodized aluminum, perforated metal, corrugated plastic, white solid surface and birch plywood are a few of the materials used throughout the office to bring depth and dimension to spaces used by employees each day. A shifting pattern of carpet tiles creates spaces based on use and department, delineating the space in a subtle but impactful way. The use of demountable partitions as office fronts allows visual openess while still providing privacy to those employees who require it. The bold color and material choices help convey Salary.com’s company image and culture.

Background Image